Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

NyCe liike-, lämpötila ja kosteusanturi - seinä

villehautamakivillehautamaki Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 14
Onko tuolle NyCen anturille tiedossa lämpötilaan ylä- ja alarajaa?

Viestejä yhteensä

 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 204 mod
  Moi, NyCen katto- ja seinäsensorit mittaavat speksien mukaan lämpötilaa välillä -10C - +50C.
 • LJuurijokiLJuurijoki Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 9
  Miksei anturin lämpötila-ja kosteusmittausominaisuuksia tueta? Nythän tätä pystyy käyttämään ainoastaan liiketunnistimena, mikä on aika kyseenalaista, koska kuitenkin myytte sitä liike-, lämpötila- ja kosteusanturina.

  Itse ainakin oletin saavani anturin ja hubin avulla tilastoitua lämpötilan ja kosteudun muutoksia sekä ohjattua tietojen perusteella esim. pistorasiaa.
 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 204 mod
  editoi huhtikuu 2015
  Moi,

  Nycessä todellakin on liikesensorin lisäksi sekä kosteus- että lämpötilasensorit. Tuki niille tuodaan automaattisena päivityksenä asiakkaiden laitteisiin pikimiten (arviolta 2-3 viikon päästä). Pahoittelut, että joudut näiltä osin odottamaan. Käyttöideoita otetaan vastaan, niin voimme ottaa ne huomioon esim. sääntöjen suhteen.
 • LJuurijokiLJuurijoki Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 9
  Nykyisestä tuettujen laitteiden listalla kätevintä olisi varmasti pystyä lämpötilan tai kosteusprosentin avulla ohjaamaan pistorasiaa. Tällä voi sitten ohjata esim. tuuletinta kesähelteillä tai ilman kostutinta talvella.

  Tulevaisuudessa kun tuettuja laitteita on huomattavasti enemmän, tulee ko. tietojen avulla pystyä ohjaamaan ainakin kytkimiä sekä infrapunalähetintä, jonka avulla voi sitten taas säätää ilmalämpöpumppua. Kytkimellä voi sitten ohjata esim. kylpyhuoneen poistoilmapuhallinta, ilman kuivainta tai lämmitystä. Mielikuvitushan näissä on rajana ;)
 • Tomi PeurakoskiTomi Peurakoski Member Viestejä: 4

  Moi,

  Nycessä todellakin on liikesensorin lisäksi sekä kosteus- että lämpötilasensorit. Tuki niille tuodaan automaattisena päivityksenä asiakkaiden laitteisiin pikimiten (arviolta 2-3 viikon päästä).

  Moro!

  Onko tämä päivitys jo jaossa, vai milloin on tulossa?

  Tomi

 • tonytony Member, Administrator, Cozify, Beta-käyttäjä Viestejä: 157 admin
  Moi,

  Ominaisuus on tällä hetkellä sisäisessä testauksessa ja kunhan saamme testit ajettua läpi, julkaisemme ominaisuudet myös asiakkaille. Tähän kuluu vielä aikaa arviolta muutama viikko.

  Yst. Terv.

  - Tony / Cozify
 • villehautamakivillehautamaki Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 14
  Miten tuo NyCen lämpötilasensori palautetaan tehdasasetuksille? Tuon uuden softaversion jälkeen lukemat jumittui lukemiin 24C ja 57%. Poistin laitteen mobiiliapin kautta, mutta en saa sitä enää lisättyä.
 • tonytony Member, Administrator, Cozify, Beta-käyttäjä Viestejä: 157 admin
  Nycet resetoidaan painamalla pariston vieressä olevaa pientä painiketta 10 kertaa. Kannattaa tarkistaa myös laitteen paristo.

  Seinäversion tarkempi manuaali:
  http://nycesensors.com/wp-content/uploads/2015/07/NCZ-3041-Motion-Sensor-Installation-Guide-2015-07-29.pdf

  Kattoversion tarkempi manuaali:
  http://nycesensors.com/wp-content/uploads/2015/07/NCZ-3043-Ceiling-Motion-Sensor-Installation-Guide-2015-07-29.pdf

  - Tony
 • Kimmo RuotoistenmäkiKimmo Ruotoistenmäki Member, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 204 mod
  Hei Ville,
  Tällainen lisäys. Mikäli poistat zigbee-laitteen ja haluat lisätä sen takaisin, pitää klikata "Lisää laitteita"-näkymästä "Palauta unohdetut laitteet" ennen uutta paritusta. Tämä on turha steppi ja poistetaan tulevissa hub-päivityksissä.
 • rantautujarantautuja Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 17
  Eilen seurailin millä logiikalla/frekvenssillä NYCE kattoanturi päivittää lämpötila ja kosteustietoja Cozifyyn kun muuttuvat. En oikein päässyt logiikasta kiinni. Välillä näytti että n. 5 min. välein päivitti, mutta tuntui vaihtelevan. Onko kokemusta päivittääkö kun muuttuu tarpeeksi vai jollain kiinteällä päivitysvälillä tms.?
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.