Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Jäätyvä app

KhkkKhkk Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 107
Onko jollain muulla vastaavaa ongelmaa esiintynyt viime päivityksen jälkeen eli Android-app ns. jäätyy ja on suljettava ja avattava uudelleen , toimii siis kyllä muuten hyvin.

Viestejä yhteensä

 • Janne HietalaJanne Hietala Member Viestejä: 25
  Ei ole jäätynyt, mutta tahmea on käyttää. Kaukana sulavasta kun tökkii.
 • Juha LempiäinenJuha Lempiäinen Member Viestejä: 7
  Kyllä jäätyy täällä IPhone appikin ja kaatuilee vähän väliä viimeisen päivityksen jälkeen. Iphone 7 Plus ios 11 GM
 • bigfootbigfoot Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 64
  iPohone 7+ jämähti totaalisesti Cozifyn uudet tehosta palohälytystä säännön kirjoittamisen alussa. Vain puhelimen sammuttaminen toi Cozyn Apin takaisin eloon.
  Aiemmin samoja jäätymisiä on ollut, mutta niistä on selvitty vain Apin uudelleen avaamisella. Nyt Cozyn api jämähti samaan kirjoitusnäyttöön myös uudelleen avattaessa.

  Samassa yhteydessä kirjoittaessani ko sääntöä uudelleen (joka siis onnistui 2. kerralla) Heiman palohälytin textarit puhelimiin/hälytys toimi odotellusti, mutta toinen palohälysääntö joka aktivoitui samalla (tehosta palohälytystä) oli vaikeampi purkaa.
  Palohälytyksen kuittauksen jälkeen valot jäivät edelleen vilkulle ja vain ko säännön avaus/uudelleen tallennus lopetti vilkkutoiminnon.
  Vilkkuneet valot muuttuivat samalla sävyltään punaisiksi, (mikä oli näemmä hälytyksen aikainen väri), eli viimeisin valojen sävy, mutta tätä en pidä vikana, vaan ominaisuutena.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.