Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Kameravalvonnan liiketunnistus?

OPJarvinenOPJarvinen Member Viestejä: 1
Nettisivuja lukemalla saa käsityksen kameravalvonnan liiketunnistuksen toiminnasta niin, että verkkokameroiden omia liiketunnistusominaisuuksia ei pystytä Cozifylla hyödyntämään vaan tähän tarvitaan erillinen liiketunnistin? Onko asia näin ja jos on niin onko tähän luvassa kehitystä niin että kameroiden omat liiketunnistusominaisuudet pystyisi hyödyntämään?
Kamera valvonnassa tämä on oleellinen ominaisuus koska kameroiden liiketunnistus-ominaisuudet ovat varsin hyvin ohjelmoitavissa kun taas erilliset liiketunnistimet ovat ymmärtääkseni tyhmiä laatikoita. Ja kun kuvan/videon tallennus ja hälytykset ovat liiketunnistuksesta riippuvaisia on kyseessä kameravalvonnan keskeinen ominaisuus.

Viestejä yhteensä

  • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 816 admin
    editoi huhtikuu 2017
    Juurikin noin: kameroiden tunnistimien (liike, ääni) havaintoja ei voi hyödyntää vielä. Valmistajan omassa sovelluksessa (esim. Foscam) nuo tietenkin toimivat. Niiden hyödyntämisestä tulevaisuudessa ei ole ollut tällä palstalla keskustelua. Vastaavaa on tulossa kunhan z-wave laitteet saavat tuen: osassa laitteita on niin paljon ominaisuuksia, joista vain osaa tultaneen tukemaan.
    Kyllähän tuo ohjelmointi onnistuu hyvin "noiden tyhmien laatikoidenkin" avulla. Luo teemat eri tilanteita varten, ajastaa ne haluamallaan tavalla, liittää niihin säännöt.
    Itselläni ulkokamera tallentaa öisin, käynnistys liikkeestä. Poissa -teemassa puolestaan tallennus käynnistyy kahden eri liiketunnistimen havainnoista ympäri vuorokauden. Tallennuksen pituudelle voi antaa eri tilanteissa omat arvot. Lisäksi sähköpostiin tulee pushina kuva samantien.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.