Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Tulevaa

KhkkKhkk Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 83
Olisiko mahdollista saada jonkinlaista infoa tulevasta kehityksestä ?
Esim älylukkojen mahdolliseen tukeen edes jotain suuntaa antavaa aikataulua kuten myös z-wave tukeen, on mielestäni käyttäjiä tai käyttöä harkitsevia kohtaan todella vääryys että ette julkaise mitään tiedotteita.Hub kuitenkin loistava kotimainen tuote jota todellakin voi suositella vilpittömästi asiasta kiinnostuneille mutta hiljaiselonne on huolestuttavaa.

Viestejä yhteensä

 • automateme1automateme1 Member Viestejä: 7
  Jep. Jospa taustalla hierotaan liiketoimintakauppoja. ;-)

  Mitre.org/ The Security Implications of the Internet of Things - Mitre:

  " Finally, fast-to-market companies, such as Cozify, are trying to bring-out products as quickly as possible to build a user base"..


  -
  AutomateMe
 • KhkkKhkk Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 83
  Merkinneeköhän hiljaisuus siis jotain "suurempaa".Käyttäjien tai käyttöä harkitsevien pimennossa pitäminen on vaan kummallista.
 • AnttiVihavainenAnttiVihavainen Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 100 admin
  Terve,
  Kiitos huolehtimisesta ja pahoittelut hiljaisuudesta. Viime vuoden loppu oli erittäin positiivinen uusien kanavakumppanuuksien sopimisen suhteen. Sen takia olemme olleet kiireisiä tämän alkuvuoden ajan valmistellessamme yhteistyötä ja tehdessämme muokkauksia (esim co-branding) näiden kumppaneiden tarpeisiin. Valitettavasti nämä asiakkaiden tilaamat projektit ovat tiukasti aikataulutettuja ja näin ollen esim. Z-Wave on joutunut kärsimään. Toivottavasti näiden myötä pystymme lisäämään resursejamme sen verran, että tilanne vähän helpottuu.
  Yhteenvetona voisi sanoa, että Cozifyn tuotteelle tuntuu löytyvän kysyntää erityisesti vakuutusalan toimijoilta myös Suomen rajojen ulkopuolelta ja se on tietysti hyvä asia kaikille käyttäjillemme.
  Antti/Cozify
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 611 mod
  Olemme varovaisia lupaamaan mitään tulevaisuudesta, jota on hankala arvata etukäteen. :-)

  Mutta seuraavat varmistuneet laitetuet ovat Ubisys J1 verhojen ja kaihtimien ohjaukseen, sekä Zigbee palovaroitin, jossa erikseen käytettävä sireeni toiminto. Nämä tulevat seuraavassa versiopäivityksessä muutaman viikon päästä.
  Samalla korjaamme Zigbee paritus-ongelmia ja muutamme kotona/poissa logiikan, siten että jompi kumpi on aina päällä, eli enää ei voi asetaa molempia päälle tai pois yhtäaikaa.
  Lisäksi teimme tarkistuksen säännöistä, jotka voisivat aiheuttaa ikuisen loopin, joka mahdollisesti jumittaisi hubin toimintaa.
  Nämä päivitykset tulevat ensin beta käyttäjille ainakin viikoksi ja jos uusia vikoja ei ilmene niin päivitämme kaikkien Hubit.

  Z-Wave ja lukot ovat päälimmäisenä prioriteeteissa, joten ne tulevat kyllä ennen pitkää.

  Antin mainitsemat projektit kehittävät taustajärjestelmiämme, sekä rahoittavat myös muuta kehitystä, jotta saamme esim. pidettyä hubin hinnan alhaalla. :-)

  t.Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.