Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

pitkä välimatka ja toistimien käyttö

tarhyttitarhytti Member Viestejä: 28
Seuraavassa kohteessa on kaksi rakennusta noin 120 metrin päässä toisistaan. Molemmissa rakennuksissa on mm lämpöpumppu ja tavoitteena olisi saada myös palo- ja vesivahinkohälytykset molemmista rakennuksista kännykkään.

Näiden rakennusten saaminen hallintaan yhden cozify-serverin ja modeemin avulla lienee aika haasteellista? Näin maalaisjärjellä ajatellen tuohon välille tarvitsisi toistimet sekä 433MHz laitteille että wlanille.

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 816 admin
  Oletko miettinyt toisen Hubin ostamista? Hälytysten suhteen tuo 433MHz ei varmastikaan tarjoa yllämainitulla menetelmällä kovinkaan luotettavaa toimintaa. Samoin hintakin saattaa tulla samoihin. Samalla käyttöliittymällä voit ohjata molempia laitteita. Käyttökokemuksia kahden Hubin käytöstä saanet @Vinatero käyttäjältä?
 • tarhyttitarhytti Member Viestejä: 28
  Laskeskelin kuluja, niin tuo toinen rakennus lienee parempi jättää ohjaamisen ulkopuolelle. Hubi, airpatrol ja vielä wlan modeemi, niin kustannuksia tulee 750€.

  Kahden hubin käyttöön pääsen joka tapauksessa tutustumaan, sillä jätän nykyisen hubin kotiin ja hankin uuden tuonne 'kahden rakennuksen' kesäpaikkaan.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 611 mod
  Kaksi hubia voi olla ihan hyvä idea jos toiseen asentaa automaatiot ja sellaiset laitteet, joita ei usein tarvitse säätää tai käyttää ja toiseen ne, joita halutaan ohjata käsin. Näin myös käyttöliittymässä ei näy liikaa laitteita.

  t.Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.