Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Ongelmia NEXA-laitteiden kanssa

Pasi StåhlPasi Ståhl Viestejä: 44Member, Beta-käyttäjä
Asensin testikäyttöön seinäkytkimen, mutta en antanut sille mitään nimeä. Eli laite nimesi sen Nexa Wallswich 1, tai jotain vastaavaa. Pari päivää myöhemmin yritin lisätä toista Nexa seinäkytkintä, niin hubi ei millään löytänyt uutta kytkintä. Kunnes poistin tuon testikäytössä olleen. Näyttäisi, että jos kytkimelle jää oletus nimi, uuden lisääminen ei onnistu. Bugi vai ominaisuus? Vai osaamaton käyttäjä?
Toinen ongelma on hieman omituisempi. Minulla on ovenpielessa sisäpuolella ovikellonappi, josta on tarkoitus sammuttaa kaikki talon sisällä olevat valaisimet. Tämä toimi muuten hyvin, mutta keittiön Nexa ei suostunut sammumaan. Kunnes lisäsin yhden uuden valaisimen sääntöön. Tämän jälkeen toimi lähes aina.
Nyt näyttäisi olevan ongelma, että Nexat saavat liian nopeassa tahdissa sammutussignaalit ja jompi kumpi viimeisistä ei saa signaalia kiinni. "Kilpaileva" järjestelmä lähettää sammutussignaalit selvästi isommilla viiveillä toisiinsa nähden.

Viestejä yhteensä

 • AnttiVihavainenAnttiVihavainen Viestejä: 100Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä admin
  Kiitos vinkistä. Itse asiassa seuraavassa päivityksessä tulee edelleen parannuksia 433MHz laitteiden kanssa viestimiseen.
  Antti/Cozify
 • LumenLumen Viestejä: 16Member
  Minä asensin sellaisen Nexan 2-tie -seinälähettimen (seinäkytkimen).
  Muuten kaikki menee kivasti, mutta molemmat kytkimen napit toteuttavat itsepintaisesti nappiin 2 ohjelmoituja toimintoja. Vaikka kuinka muuttelen sääntöjä niin se on aina se nappi 2 jonka toiminnot tehdään - siis molemmista napeista 1 ja 2.
  Onkohan tämä mahdollisesti bugilainen?
 • LumenLumen Viestejä: 16Member
  editoi heinäkuu 2018
  Lisää tuohon... huomasin juuri.
  Minulla on siis Nexa Pro WTE-2 (2-tie lähetin). Ei löytynytkään näemmä tuettujen listalta :neutral: voi pöh.
  Tuettuna on kuitenkin Nexan LWST-605, joka on myös 2-tie lähetin/kytkin. Ei kai olisi iso homma saada myös WTE-1 ja WTE-2 tuetuiksi? :blush: pliis pliis
 • jktrejktre Viestejä: 4Member
  Yritin ensimmäistä Nexa LWST-605 (2-tie seinäkytkin) laitettani liittää Cozifyyn ja saan sen kyllä liitettyä ja ohjelmoitua sen molemmille painikkeille eri laitteen, mutta kuitenkin molemmat painikkeet ohjaavat vain sitä laitetta, joka on ohjelmoitu 2-painikkeeseen (eli toimii kuten Lumen mainitsi hänen 2-tie seinälähettimen toimivan). Olen kokeillut poistaa ja lisätä sen jo useamman kerran ja siinäkin kokeillut käyttää lisäämisessä eri kerroilla kumpaakin eri painiketta, mutta ei vaikutusta. Jos ohjelmoin vain 1-painikkeeseen toiminnon, niin ei tapahdu mitään kummastakaan painikkeesta ja jos ohjelmoin vain 2-painikkeeseen toiminnon, niin silti molemmat painikkeet ohjaavat tuota laitetta.
  Mistähän tällainen voisi johtua ja miten tuon saisi toimimana oikein?
 • Jukka KuhaJukka Kuha Viestejä: 4Member
  Täällä esiintyy nyt myös tätä ongelmaa Nexan 2-tiekytkinten kanssa, eli kahden laitteen ohjailu ei onnistu. Aiemmin onnistunut kyllä hienosti. Nyt ongelma esiintyy sekä Nexan omien pistorasioiden, että Develcon Smart Plug Minien kanssa. Tähän olisi mukava saada nopsaan korjaus, kun talossa aika monta kohdetta, jossa käytössä 2-tiekytkimiä.
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.