Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Ohjattava potentiaalivapaa rele

2»

Viestejä yhteensä

 • timoalivehmastimoalivehmas Member Viestejä: 1
  Tämä on hyvin kiinnostava laite. Pari kysymystä...
  Kauppa kertoo, että tuote on myyty loppuun... milloin tulee uusi erä.
  Radio on zigbee... kuinkahan kaus signaali kantaa hubista... minulla etäisyys ei ole kovin pitkä, että 10 metriä, mutta välissä on paksu betoninen seinä. Onko ajatuksia millä zigbee radiolinkin saa varmasti toimimaan.

  Jos tai kun tällaisen hankin, niin kysyn, että löytyykö jostain valmis skripti joka vain napsauttaa releen kiinni ja auki...

  t. Timo
  PS: Hinnoittelun osalata... olisi mukavaa, jos se olisi kilpailukykyistä... jos tuo yo. pitää paikkansa, niin ero globaaliin hintaan on ehkä liian iso.
 • villeronttivillerontti Member Viestejä: 20
  Itse hankin releen eri toimittajalta, hintaluokka 500 euroa. Toimiva kapistus, suosittelen.
 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 596 mod
  Uusi erä tilataan pikimmiten ja sitten siitä saa suoraan varastosta. Ensimmäinen pieni koe-erä meni nopeasti.

  Rele on ZigBee radiolla, joten sen kantamaa voi parantaa välittäviä laitteita, esimerkiksi pistorasiaohjaimia lisäämällä, jos tuntuu että viesti ei kulje. Paksu betoniseinä vaimentaa signaalia aika lailla, mutta saattaa toimia hyvinkin, jos vain lisäät tarvittaessa noita pistorasiaohjaimia, joita pitkin radioviestit sitten reitittyvät automaattisesti.

  Releen saa auki ja kiinni suoraan käyttöliittymästä klikkaamalla ja sitä voi käyttää kaikissa säännöissä, niinkuin mitä tahansa pistorasiaohainta.

  t. Samppa \ Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • AMRAMR Member Viestejä: 57
  editoi marraskuu 2018
  Asia käsiteltiinkin jo toisaalla. Toisin sanoen eimit. :)
  Post edited by AMR on
 • snuubasnuuba Member Viestejä: 1

  Haussa olisi keino ohjata sähkökäytöistä ajoporttia internetin yli. Alla kuvat portin ohjainlaitteen kytkennöistä. J4-11 näyttäisi kontrolloivan portin avausta. Onnistuisiko portin avaus mahdollisesti tällä releellä + cozifylla? Miten rele pitäisi kytkeä? Ohjainlaitteesta saisi virran myös releelle (J4-1 / J4-4)?


 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 596 mod
  Joo kyllä pitäisi onnistua, eli kytket releen output com nastan pinnin J4-12 (common) ja NO nastan pinniin J4-11 (start).

  Releen 12VDC käyttöjännitteen saat pinnistä J4-1 ja maan J5-1, eli valitse releestä 12-24VDC malli. (Huom pinni J4-4 24Vac ei käy koska se tarjoaa vaihtovirtaa). Kannattaa vielä varmistaa manuaalista, että tuosta pinnistä J4-1 saa ottaa 300mA virtaa releelle.

  Voit myös valita 230VAC mallin, jolloin käyttöjännite otetan pinneistä J5-2 (musta/ruskea vaihe) ja J5-3 (sininen nolla).
  Muista, että 230VAC kytkennät saa tehdä vain sähkömies, joten tuo 12VDC malli on turvallisempi valinta.

  t.Samppa \ Cozify
  t. Samppa \ Cozify
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.