Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Nexa WBT-912 kaksikanavainen lähetin ja ABB:n vesivahti

bigfootbigfoot Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 64
Minulla on kiinteästi asennettuna on ABB:n vesivahti, jossa on magneettiventtiilin ohjaukseen oma relelähtönsä. Ko laite on melko laajalti käytetty ainakin uudemmissa taloissa.
Kytkin Nexa WBT-912 kaksikanavainen lähettimen ko lähtöön ja koitin saada aikaiseksi hälytysilmoituksen puhelimeeni, mutta en ainakaan heti keksinyt miten tuon tekisin?

Ko lähettimelle en onnistunut saamaan näkyviin teemavaihtoehtoa, enkä liioin viestin lähetys mahdollisuutta tarjolla oleviin valittaviin sääntöihin.
Valoja kyllä saa vilkuteltua monellakin tapaa (valot, pistorasiat, ovikellot, sonokset), mutta idea olisi saada vesivahdin hälytyksestä ilmoitus Poissa teeman aikana puhelimeen.

Käyttöveden magneettiventtiiliä pitäisi päästä myös ohjaamaan aikanaan jollain vastaanotin releellä, joka saisi ohjauksensa ko lähettimeltä.

Olisi vakuutusmyönteinen ratkaisu. Ko lähettimelle löytyisi muitakin sovellutuksia, kunhan sen laitetuki sääntöjen osalta olisi hieman laajempi.

Viestejä yhteensä

 • samppasamppa Member, Cozify Viestejä: 649 mod
  Anteeksi vastauksen viivästyminen.
  Ajatus on hyvä ja toteutettavissa. Ja vielä parempi olisi jos kärkitiedon saisi ulos luotettavammalla ZigBee toimisella laitteella.

  Sitä ennen workaroundina FutureNow FNIP 8x10A releyksikön input kanavan voi määritellä vaikka ovikeloksi ja siihen saa hälytyksen.

  t. Samppa / Cozify
  t. Samppa \ Cozify
 • Janne_LehtimäkiJanne_Lehtimäki Member Viestejä: 5
  Voit myös uudelleenpiuhoittaa Nexan ovikellopainikkeen ABBn releulostuloon (vaatii juottamista) ja tehdä sitten sännön jossa "ovikellon" (jonka nimeät vesivahdiksi) soittaminen lähettää viestin.......eikä maksa kuin 13 €
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.