Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Miten yhdistän Hue Bridgen Cozify’hin valoineen?

AstuskAstusk Member Viestejä: 7

Täällä on paljon keskustelua ”liittyen: yhdistä hue silta cozify’hin”, mutta mitään suoranaista ohjetta asiaan en löydä?

Kyseessä tilanne että osa valoista Cozifyssa ja osa hue sillassa, mutta kaikki hue sillan valot ei näy cozifyssa. Voinko ”buutata” yhteyden sillan ja cozifyn välillä hävittämättä sillan yhteyksiä valoihin ja laitteisiin?

Meillä on lisäksi 4-kanavainen SR-ZG9001K8-DIM seinäkytkin, joka yhdistetty hue bridgeen, ja sitten valoihin koska Cozify ei kyseistä kytkintä tunnista.

Siksi haluaisin säilyttää kaikki valot hue sillassa (ne joiden tarvitsee liittyä kytkimeen), mutta kaikkien älylaitteiden toivoisin olevan myös Cozifyssa. Nöyrin kiitos jos joku osaa antaa ohjeet miten ja missä järjestyksessä nää on yhdisteltävä että kaikki toimii saumattomasti!?

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,010 admin

  Ai hitto, kun en enää tarkasti muista miten tuo meni. Automaagisestihan HUE ilmestyi HUBin käyttöliittymään.

  Mitä nuo mainitsemasi valot ovat, jotka näkyvät HUEn kautta, muttei HUBissa? Liiketunnistimien tiedän noin olevan, mutta valojen osalta kuulen tuosta ensi kertaa.

 • JereJere Member, Administrator, Cozify Viestejä: 57 admin

  Hei,

  Jos sinulla jo on Philips Hue valoja ja lamppuja jotka ovat kiinni Philips Hue bridgessä, on Cozify HUBille annettava oikeudet hallita Brigdeä. Salli hallinta seuraamalla ohjeita:

  1. Avaa Cozify applikaatiosta Laitteet-sivu
  2. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa (+) ikonia
  3. Paina Philips Hue bridgen päällä olevaa painiketta
  4. Hue bridgen painikkeen painamisen jälkeen, paina Cozify appilikaation sivulla näkyvää "Lisää nyt"-painiketta
  5. Cozify applikaatio antaa ilmoituksen, kun yhteys on muodostettu
  6. Onnistuneen yhteydenmuodostamisen jälkeen suorita uusien laitteiden haku vielä kertaalleen. Philips Hue-lamput ilmestyvät näin uusien laitteiden listalle.

  Jos kaikki lamput eivät näy Cozifyssa edes laitteiden haun jälkeen (kohta 6), ilmoitattehan meille lamppujen mallit niin tutkimme ongelmaa tarkemmin.


  Ystävällisin terveisin, Jere / Cozify

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.