Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Ilmankostuttimen ohjaus

jkujku Member Viestejä: 11

Moi!

Olisiko mahdollista saada tuki säännölle jolla voisi ohjata ilmankostutinta päälle ja pois? Tällä hetkellä onnistuu käytännössä vain sammutus mutta käynnistykseen ei pysty sääntöä tekemään. Tämänhetkinen ilmankosteuteen perustuva sääntöpohja huomioi ainoastaan annetun raja-arvon ylityksen muttei alitusta laisinkaan. Mitäs jos vaikka "sammutetaan/käynnistetään" valinta muuttaisi raja-arvon ylityksen alitukseksi? Näin saisi tehtyä kaksi sääntöä joista toinen sammuttaa kun raja-arvo ylitetään ja toinen käynnistää kun raja-arvo alitetaan. Tällöin kosteuden pitäminen tietyllä välillä onnistuisi (esim. 30% ja 35% välillä).

Viestejä yhteensä

  • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,061 admin

    Tämä on jo aika pitkään kaivattu toive: https://forum.cozify.fi/discussion/85/kaeynnistae-kosteuden-mukaan-saeaentoe

    Tuon toiminnon saa toimimaan myös parilla teemalla ja useammalla säännöllä. Toinen teemoista käynnistää ja toinen sammuttaa kostutuksen. Ota paperia ja kynä ja hahmottele niiden avulla mitä tarvitaan. Mieti myös mitkä säännöt tai asetukset ohjaavat nuo teemat pois päältä.

    Täältä palstalta tietysti saa myös valmiin ratkaisun, mutta suosittelen pähkimään tätä itsekin, niin pääsee itse jatkossa yhä monimutkaisempiin viritelmiin.

    Eihän tämä tietysti ole out of the box -ratkaisu, vaan lähinnä purukumia.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.