Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Opal 433 MHz pistorasian tuki

Hei!

Etsiessäni ulkona käytettäväksi tarkoitettua pistorasiaa törmäsin ainakin K-raudan myymään todella edulliseen Opal-merkkiseen ulkopistorasiaan:


Cozifyn virallisesti tuettujen laitteiden listalta en kyseistä ulkopistorasiaa löytänyt vaan esim. Nexan ja Prooven/Tellduksen vastaavia 433 MHz laitteita.

Onko tietoa toimiiko kyseinen ulkopistorasia Cozifyn kanssa? Joku Opalin palovaroitin (433 MHz ) oli tuettujen listalla, mutta voiko tästä tehdä mitään johtopäätöksiä pistorasian toimivuudesta?

Kiitokset mahdollisesta avusta!

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,107 admin

  Eipä taida noi edelliset parittua, tosin tuo Tarmo ei kyllä paljon maksaisikaan, jos sitä kokeilisi.

  Itse olen pyrkinyt välttämään noita 433MHz laitteita mahdollisimman paljon. Onhan ne edullisia, mutta luotettavuuden kanssa on niin ja näin. Jonkun kausivalon kanssa ei nyt ole suurta väliä, jos se jää käynnistymättä, mutta auton lämppäri onkin jo ikävämpi.

  Ledvance (Osram) zigbee ulkoplug toimii pakkasellakin ja on luotettavampi. Eikös tuolla kirpputori osiossa ollut kaupan muutama kappale?

 • PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 49

  Varsin hyvän oloinen löytö hinnaltaan myös tämä Tarmon 433 MHz laite. Joku kertoi asiakasaevosteluissa että toimisi myös Tellduksen hubin kanssa. Voisiko tästä veikata että hyvät mahdollisuudet toimia myös Cozifyn hubin kanssa?


  Puuilo ja muutama muukin kauppa näyttää myyvän myös Tarmon pistorasioita.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,107 admin
  editoi marraskuu 2020

  Tellduksen kanssa nyt pystyy parittamaan liki kaikki 433 laitteet. Aikoinaan itselläni oli sellainen ja kyllähän siihen sai heittämällä paritettua vaikka mitä.

  Cozify hubi toimii eri tavalla. Ihmettelin aikoinani juurikin miksei niitä kaikkia Tellduksen kanssa paritettuja laitteita saanutkaan paritettua tähän.

  Jos nyt innostut ostamaan ko laitteet, ilmoittele tänne, niin saadaan kirjattua toimivuus palstalle.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.