Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Asutko kerrostaloasunnossa? Auta opiskelijaa loppytyössä vastaamalla lyhyeen kyselyyn!

JereJere Member, Administrator, Cozify Viestejä: 52 admin
editoi elokuu 3 kohteessa Cozify Kanava

Hei Foorumilaiset,

Osallistu ja vaikuta!

Autamme älykoti-aiheesta lopputyötään tekevää palvelumuotoilun opiskelijaa tutkimuksen tekemisessä. Hän haluaisi haastatella kerrostalossa asuvaa Cozify-asiakasta, jolla on mahdollisesti laajemminkin kokemusta älykodeista. Erikoisasiantuntija ei tarvitse olla, mutta pidempi käyttökokemus sekä näkemys eri hyödyistä ja haasteista on hyväksi.

Mikäli tunnistat itsesi ylläolevasta kuvauksesta ja voisit osallistua lyhyeen haastatteluun, laita lyhyt kuvaus kokoonpanostasi ja kokemuksistasi osoitteeseen [email protected] Haastatteluun valitaan 2-3 henkilöä ja osallistuneille myönnämme 10% kertaostos-alennuskupongin Cozify-kauppaan.

Erinomaista alkavaa elokuuta,

Team Cozify

Viestejä yhteensä

  • JereJere Member, Administrator, Cozify Viestejä: 52 admin

    Erityisesti olosuhteiden hallinta mukavaksi ja sujuvaksi on tämän lopputyön tärkein teema. Lämmitys, viilennys ja ilmankosteus esittävät isoa roolia etenkin kerrostaloasunnoissa, joten lopputyöhön tarvitaan etenkin näiden osa-alueiden ymmärtäviä ihmisiä. =)

    Kiitoksia jo etukäteen osallistujille,

    Team Cozify

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.