Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Palovaroittimen hälytykset sekä pistorasian ajastus

sammy_sammy_ Member Viestejä: 2

Hei,

Meillä on käytössä sähkövarmennetut palovaroittimet jotka ketjutettu. Malli EI141 https://www.fsm.fi/230-VAC-Ionisoiva-palovaroitin/ekauppa/pEI141/

Olisikohan tuota mitenkään mahdollista kytkeä esim. Futurenown releyksikköön jota kautta tulisi sitten tieto mahdollisesta hälytyksestä ?

Entä onko pistorasiaa mahdollista ohjata Ubisys S1-releellä siten että pistorasian voisi laittaa päälle langattomasta kytkimestä esim. 30 min ajaksi ? Tämä olisi erittäin kätevä ominaisuus esim. silitysraudan tai kahvinkeittimen kanssa.

Kiitokset jo etukäteen vastauksista !

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 838 admin

  Mulla ei ole Ubisys relettä, joten sen toimivuuteen en osaa ottaa kantaa.

  Sääntöihin on luotu automaattisammutus sääntö, johon voi valita haluamansa laitteen (valo, pistorasia) ja sammumisajan. Voin siis käyttää esim. Ikean kaukosäädintä ja käynnistää tuon kyseisen säännön (kyseinen pistorasia sammuu 30 min kuluttua).

  Tuleeko sen olla nimenomaan rele? Eikö erillinen pistorasia tulisi halvemmaksi? Vai onko tässä hakusessa, ettei laitteita tule näkyviin?

 • sammy_sammy_ Member Viestejä: 2

  Hienoa että tuollainen sammutus sääntö löytyy. Erillinen pistorasia voisi olla yksi vaihtoehto mutta releen kanssa lopputulos siistimpi eikä sitä voi ottaa vahingossakaan pois :)

  Vielä kun löytyisi ratkaisu miten nykyiset palovaroittimet voisi yhdistää Cozify hubiin.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.