Hei vieras, tervetuloa!

Vaikuttaa siltä että olet uusi täällä? Jos haluat osallistua keskusteluihin, rekisteröidy valitsemalla joku painikkeista ohessa!

Poissa teema ei pysy aktiivisena?!

PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 38
editoi heinäkuu 2020 kohteessa Support

Alkutiedot:

Muokkasin Poissa-nimistä teemaa Cozifyn apissa.

Loin teeman sisälle säännön "Lähetä viesti, kun ovi aukeaa", joka valvoo kotimme ulko-ovien magneettiantureita. Ko. sääntö on voimassa, kun teema Poissa on aktiivisena.

Minulla on Samsungin Galaxy S7 älypuhelin Anroid 8.0.0 -käyttöjärjestelmällä. Puhelimen asetuksista valitsin Cozifyn apin sovellukseksi, joka voi käyttää niin paljon virtaa kuin se haluaa, eikä Sovellusten virrankäytön valvonta tee mitään niiden pysäyttämiseksi.

Cozifyn appissa klikkaan Poissa-teeman siniseksi (=aktiiviseksi) lyhyellä painalluksella.

--> JOS jätän apin auki näytölle ja kävelen avaamaan jomman kumman ulko-oven --> Tulee välittömästi tekstiviesti että "ovi on auki" --> homma toimii kuten toivoin. 👍️

--> JOS menen puhelimessa kotipainikkeella pois Cozifyn apista (eli ohjelma jää jonnekin taustalle pyörimään ymmärtääkseni) ja kävelen taas avaamaan jomman kumman ulko-oven --> EN SAA tekstiviesti kuten edellä! 👎️ ---> Mistähän tämä johtuu? Jos avaan Cozifyn apin taas esiin näytölle aktiivisena oleva teema päivittyy itsestään Kotona-teemaksi! Vaikuttaa siltä, että api ei jostain syystä pidä valitsemaani Poissa-teemaa aktiivisena, vaan haluaa sen aina muuttaa Kotona-teemaksi! 🙄

Kiitos mahdollisesta avusta.

Viestejä yhteensä

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 964 admin

  Nyt muutama kuvakaappaus auttaisi selvityksessä. Paina teemat näkymässä oikean yläkulman kynä -painiketta ja sitten Poissa teemaa. Silloin avautuu ko teemaan liittyvät säännöt yms. Tee samoin myös Kotona teeman kanssa.

  Joku sääntöhän siellä on muuttamassa noita teemoja.

 • PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 38

  Hei!

  En saa tähän hätään kuvakaappausta, mutta ohessa lisätietoa:

  KOTONA-teema (en ole tehnyt teemaan mitään muutoksia apin asennuksen jälkeen):

  • LAITTEIDEN TILAT: Ei talletettuja tiloja
  • SÄÄNNÖT: Ei lisättyjä sääntöjä
  • AJASTUKSET: Ajastimia ei asetettu

  POISSA-teema:

  • LAITTEIDEN TILAT: Olen luonut älypistorasialla tilasäännön: "Liukusäädin harmaana" PÄÄLLE/POIS --> Uskoakseni tämän tilan pitäisi siis varmistaa että älypistorasian tila on aina POIS, kun POISSA-teema on aktiivinen?
  • SÄÄNNÖT: Lähetä viesti, kun ovi aukeaa
  • AJASTUKSET: Ajastimia ei asetettu

  Mitään muita teemoja minulla ei ole luotuna.


  Täytynee olla Cozifyn tukeen yhteydessä, jos ei täältä foorumilta löydy jo helpolla vinkkiä tilanteen selvittämiseen.

 • PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 964 admin

  OK. Jos otat yhteyttä tukeen, ilmoita jo samassa viestissäsi laitteesi sarjanumero (HUBin pohjassa). Tuki pystyy luvallasi tutkimaan etänä, mikä siellä mättää.


  Onko sinulla mahdollisuutta rajata tuo Android puoli tuosta pois? Onko käytössäsi toista laitetta (Android tai iOS), jolla voisi testata tuota ennen yhteydenottoa tukeen?

 • PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 38

  Hei!

  Jostain syystä valittu teema pysyy nyt päällä kuten pitääkin. En tiedä mistä vika johtui. Ehkä nukuttu yö sai Cozifyn paremmalle tuulelle. =D Palaan tuen kanssa asiaan mikäli vaiva uusiutuu.

 • PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 38

  Taas temppuilee tuo Poissa teeman toiminta :( Laitan viestiä tukeen kuten Pudeman edellä neuvoi. Aikaisemmin viikolla laitoin jo kyselyä palovaroittimien hälytysten tekstareiden ja sähköpostien saapumattomuudesta aika-ajoin.

 • PolarbeerPolarbeer Member Viestejä: 38

  No niin syy löytyi käyttäjästä. 8) Sääntölistalleni oli päässyt Cozifyn käyttöönoton yhteydessä syntymään sääntö, joka vaihtoi Kotona-teeman automaattisesti päälle kännykän läsolon perusteella.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.