Hei vieras, tervetuloa!

Näyttää siltä, että olet uusi täällä. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy aloittaaksesi.

Valinnat

Kaikki jumissa

Jukka KilpiöJukka Kilpiö Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 44
Cozifyn kanssa on ollut ajoittain sellaista ongelmaa, että esim. vasteaika liikeanturin havainnosta lampun syttymiseen on ollut pitkä ja ajoittain vesivahinkoanturit putoilevat pois verkosta (erittäin huono juttu). Nyt Cozify jumahti totaalisesti. Noin puolet laitteista putosi verkosta. Lokiin kertyy virhettä ”Sendpoll already polling”. Tuossa lokitoiminnossa voisi muuten olla jonkinlainen pause nappula, jotta niitä voisi yrittää tutkia.

Viestejä yhteensä

  • Valinnat
    kruotoiskruotois Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 109 admin
    Moi Jukka, pistäthän viestiä tukeen tuki@cozify.fi niin katsotaan voimmeko auttaa asiassa.

    ”Putoilemisiin” vaikuttaa moni asia, kuten kuuluvuus ja laitteen omat patterisäästöominaisuudet.

    Eritoten meitä kiinnostaa mainitsemasi pitkät viiveet. Sellaisia ei pitäisi ilmetä.

    Kimmo/Cozify
  • Valinnat
    lena_hclena_hc Member Viestejä: 53
    Viimeisimmän päivityksen jälkeen on alkanut meilläkin esiintymään näitä viiveitä. Joskus valojen syttyminen saattaa kestää kaksikymmentä sekuntia ja joskus valot ei syty ollenkaan. En tiedä onko tuossa kyse jostain järjestelmään konffatusta timeoutista vai johtuuko tuo syttymättömyys ihan jostain muusta syystä.
  • Valinnat
    kruotoiskruotois Member, Administrator, Cozify, Pilotti-käyttäjä, Beta-käyttäjä Viestejä: 109 admin
    Hei,

    Tällaisia viiveitä ei pitäisi esiintyä, se ei ole normitilanne. SiliconLabsin Zigbee-päivityksessä oli muistini mukaan alunperin bugi, joka voisi aiheuttaa tällaista - mutta se korjattiin. Periaatteessa 20 sekunnin viiveet eivät pitäisi olla edes teoreettisesti mahdollisia, sillä tällöin komennosta ”luovutaan”.

    Mikäli viiveitä kuitenkin esiintyy setupissasi, arvostamme viestiä tuki@cozify.fi:in. Mukaan laitelista, joissa ongelma esiinyy + vikakuvaus, jolloin asiaan voidaan pureutua.

    Yst terv,
    Kimmo/Cozify
  • Valinnat
    Jukka KilpiöJukka Kilpiö Member, Beta-käyttäjä Viestejä: 44
    Onko tietoa toimivatko Ikean lamput reitittiminä? Näyttäisi siltä, että Aqaran vuotoilmaisimet tipahtavat pois verkosta, jos reititin, jonka kautta ne ovat muodostaneet yhteyden parituksen aikana, putoaa pois verkosta. Onko tosiaan niin, että Zigbee laitteet eivät osaa uudelleenreitittää jos yksi verkon reitittimistä ei toimi?
  • Valinnat
    PudemanPudeman Member, Administrator, Beta-käyttäjä Viestejä: 1,205 admin
    Tästä reitityksestä on @kruotois kirjannut aikoinaan seuraavaa: https://forum.cozify.fi/discussion/comment/2367#Comment_2367
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.