Lähitapiola Älykotipaketti

jhietalajhietala Viestejä: 16Member
Tuli otettua tuollainen älykotipaketti ja peruskotivakuutus ainakin hinnan puolesta laski, poislukien Cozifyn kuukausimaksu.

Pakettihan sisältää:
Cozify Hub
Develco vesivuotosensori
Develco liikesensori
Heiman palovaroitin
Philips Hue älylamppu (white, gen2?)
Foscam C2 IP-kamera

Älykotilaitteisiin onkin jo tullut tutustuttua Philips Huen kautta kun kotona pääosin kaikki valot Hueta ja parit dimmer switchit. Poislukien keittiö, jossa lampun kanta on GX24Q-3 ja sitten kylpyhuone/sauna (loisteputki/ledit).

Dimmer switchejä koitin laittaa Cozifyyn, mutta en keksinyt miten saada Huen useampi painallus toimimaan Cozifyssä sen lisäksi, että Huen kautta himmennykset jne toimii sulavammin + Hue labsit.

Develcon liikesensori ei reagoinut tänään aamulla mihinkään, mutta sovelluksen avaamalla ja täppäämällä liikesensorin kuvaketta alkoi taas toimimaan. Magneetti myös irtosi liimauksistaan ja sensori putosi lattialle. Toimii omaan makuun ehkä hiukan pitkälä viiveellä eikä havainnointikeila tjsp ole tarpeeksi laaja.

Vesivuotomittarin heitin tiskipöydän sokkeliin toisen vuotohälyttimen viereen. Palovaroitin meni entisen paikalle.

Murtohälytystäkin tuli kokeiltua liikesensorin kautta ja 5-6 kertaa sai tehdä murtohälytyksen luetuksi ja kuitatuksi ennen kuin sen sai pois päältä. Tuon jälkeen kaikki valot olikin sitten hälytyssävyissä ja Huen kautta niitä ei saanut laitettua haluttuun sävyyn vaan ne piti ensin laittaa Cozify sovelluksen kautta ennen kuin hyväksyi Huen käskyt.

Sisälämpötila/kosteusmittaria kaipaisi vaikka vuotosensorissa ja liikesensorissa lämpötilanäyttö onkin.

Onko tuossa mitään dataa mistä näkee onko joku sensori edes toiminnassa?

Tällälaista tällä kertaa. :)

Viestejä yhteensä

 • PuuhöyläPuuhöylä Viestejä: 1Member
  Sama paketti tuli itsellekkin tänään haettua ja hienosti onnistui paritus kaikkien "palikoiden" kanssa, tässä kovasti piirrellytkin uusia suunnitelmia ja huomenna pitääkin hommailla muutamat lisäpalikat kotiin.
  Ovet tarkoitus suojata, muutamat katkaisijat ja pistorasiat ohjauksen perään, lämpötilat seuraantaan yms. Saa nähdä kuinka tämäkin projekti taas kääntyy harrastuksen puolelle ja turpoaa hallitsemattomaksi :dizzy:
  jhietala kirjoitti:

  ....
  Develcon liikesensori ei reagoinut tänään aamulla mihinkään, mutta sovelluksen avaamalla ja täppäämällä liikesensorin kuvaketta alkoi taas toimimaan. Magneetti myös irtosi liimauksistaan ja sensori putosi lattialle. Toimii omaan makuun ehkä hiukan pitkälä viiveellä eikä havainnointikeila tjsp ole tarpeeksi laaja....

  Tuo kävi itsellekkin, pari tuntia se katossa kesti ja sitten tuli alas, magneetti irronnut liimauksistaan. Käytännössä kaikki osat irrallaan pitkin lattiaa ja eipä tuo nyt ainakaan vielä herännyt henkiin. Tarvii huomenna tutkia lisää oliko tuon taru nyt sitten tuossa. Eli tuon kohdalla ei laatu oikein vakuuttanut.


Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.