Teeman sammutus

FArmyFArmy Viestejä: 6Member
Moro,

Onko kukaan vielä keksinyt keinoa sammuttaa päällä olevaa teemaa muuten kuin ajastuksella, muiden antureiden tai käyttäjän toimesta.

Oma ongelmani ilmenee kun yritin säätää valoille "default" asetusta kun ne laitetaan päälle perinteisestä valokatkaisijasta.
Sidoin defaultin teemaan, joka menee päälle kun havaitaan että valo on aktiivisena. Tämä toki toimi kuten halusin, mutta vain kerran, koska haluttu teema jäi sen jälkeen päälle.

Teeman säännöistäkin löytyy vain "Teema päälle sitä ja tätä" mutta ei "Teema POIS"
Screenshot_20170826-141309 (1).png
1080 x 1920 - 138K

Viestejä yhteensä

  • TinKETinKE Viestejä: 4Member
    Samaa juuri tänään itsekin etsin.

    Minulla on teema "koulupäivä", jonka haluaisin kytkeä automaattisesti pois päältä jos jommankumman vanhemman matkapuhelin on kotona (esim. etätyössä, jolloin koulupäivä-teemaa ei tarvita).

  • IiroSIiroS Viestejä: 57Member
    Itsellä samanlaista tarvetta ollut myös pitkään. Saunatilassa lämpömittari säätää takkahuoneeseen tunnelmavalaistusta saunan lämmetessä. Toimii siihen asti, kunnes astuu huoneeseen, jolloin takkahuoneen liiketunnistin pistää perusvalaistuksen päälle. Eli toistaiseksi pitää aina manuaalisesti sammuttaa takkahuoneen perusvalaistusteema, jotta pääsee nauttimaan tunnelmavalaistuksesta. Saati sitten jos saunoo yli puolen yön, jolloin Yö-teema käynnistyy ja sotkee valaistuksen. Kätevä olisi teeman sammutus toisen teeman käynnistyessä, toinen mitä kaipailisin olisi lämpömittarin sääntöihin "sammuta teema jos lämpömittari > y". Nythän lämpömittarin asetuksissa on "sammuta teema jos lämpötila < y", vaan sitä ei pysty oikein tähän käyttöön soveltamaan...
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.