Cozify ja Airpatrol Wifi - paritus ei onnistu millään. Pikavinkkejä tarvitaan!

MökkeilijäMökkeilijä Viestejä: 1Member
Tarkoituksena on tehdä Cozify <-> Airpatrol Wifi -paritus. Olen jo jumpannut useita kertoja syklin läpi:

-lähtötilanteessa Airpatrol Wifi on aktivoitu normaalisti, tottelee ohjausta Android-kännykällä
-Cozify ja liitetty wlan-tukiasema ovat samassa lähiverkossa.
-Syötetään Airpatrol ID-koodi, ja laitetaan ohjeen mukaan Airpatrol pairing-tilaan
-painetaan OK-nappulaa - mitään ei tapahdu.

En oikein ymmärrä kuinka Cozify voisi olla yhteydessä Airpatroliin, koska pairing-tilahan kytkee päälle Airpatrolin pairing-wlanin. Vai onko Airpatrolissa kaksi eri pairing-tilaa: 1) pairing-valo palaa jatkuvasti ja 2) pairing valo vilkkuu (tähän päästään painamalla pairing-nappulaa >3s)? Tässä "pairing-valo vilkkuu" -tilassa Airpatrol ei tee uutta wlania.

Joka tapauksessa kummallakaan tavalla aktivoidussa pairing-tilassa ei tunnu tapahtuvan mitään joka indikoisi pairing-toiminnan onnistumisen. Aikaa tämän kuntoonsaamiseen on 15 tuntia..asennuspaikka on aika kaukana..

Viestejä yhteensä

 • tarhyttitarhytti Viestejä: 24Member
  Itselläni oli samantapainen ongelma mökillä. Lopulta otin airpatrolin kotiin mukaan ja kokeilin paritusta kotona. Homma toimi heittämällä vaikka minulla on samanlainen wlan tukari sekä kotona että mökillä. Seuraavaalla mökkikeikalla paritus onnistui sielläkin ensimmäisellä yrityksellä.
 • makromakro Viestejä: 50Member
  Joulupukki toi AirParol Wifin, ja kapineen paritus ei onnistu edes omaan lähiverkkoon, jää siihen vaiheeseen kun pitäisi saada pariliitos tehtyä ja käskee odottamaan - tätä sitten kestää niin pitkään kuin jaksaa odotella, joskus tulee error jo parissa kymmenessä minuutissa. Kokeilin kolmella eri AP:lla, ja säätelin 802.11b, g, b/g jne välillä ilman että olis mitään vaikutusta. Ei ihan osunut tuo myyntilaatikon "Easy to setup" lause tällä kertaa kohdilleen. :smiley:

  No laitoin viestiä ko. purkin supportiin, katsotaan mitä vinkkejä sieltä tulee, vai tuleeko.
 • makromakro Viestejä: 50Member
  Päivitystä sen verran että kikkailemalla sain toimimaan niin että AirPatrol pelaa puhelimen apilla ulkoverkosta, mutta ei sisäverkosta. :smiley: Tämä "onnistui" kun parituksessa tulee AirPatrolin luomaan Wifiin liiittymisen jälkeen tuo viesti joka käskee odottelemaan, hetki odotteleua ja klikkasin luurista Wifin pois päältä -> ilmoitus että homma ok, anna laitteelle nimi jne. Yhteys ei kuitenkaan toimi sisäverkosta, joten paritus Cozifyn kanssa ei myöskään onnistu. :neutral:

  Supportista tuli jo joku automaattivastaus että resetoi ja asenna uudelleen, mutta ei tuo mitään auta, odotellaan jos saisi hiukka parempaa apua kunhan pyhät on ohi.
 • makromakro Viestejä: 50Member
  Tämä ei valitettavasti edennyt vielä mihinkään, valmistaja neuvoo yhä korjaamaan paritusongelman AirPatrolin ja reitittimen resetoinnilla, joka ei kuitenkaan tunnu lukuisista toistoista huolimatta johtavan mihinkään. :smiley:

  Olisiko sitten asennussoftassa jotain bugin tyypistä, jatketaan asian selvittelyä.


 • KyuuKyuu Viestejä: 22Member
  En saanut itse koskaan näitä myöskään toimimaan yhteen, tyydyin sitten airpatrolin omaan softaan - joka sekin toimi vain yhdellä laitteella kolmesta. Ei ihan ehjintä rautaa.
 • makromakro Viestejä: 50Member
  Juu ei näytä tämä omakaan verkko-ongelma ratkeavan, pitää tuumailla palauttaisiko suosiolla laitteen myyjälle. :neutral:
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.